Stránky

štvrtok 19. apríla 2012

Ako položiť základný kameň reštaurácie, idea a zameranie č.2

Ako len otvoriť reštauráciu ?
V predchádzajúcom blogu som písal kde majitelia môžu už na začiatku svojho biznisu nabrať zlý smer a že najväčšou chybou je keď sa pustia do oblasti v ktorej nemajú žiadne skúsenosti. Teraz sa ale zamerajme na tie správne otázky, ktoré by nám mali na začiatok pomôcť postaviť tie pevné základy o ktorých som písal.

1. Prečo si chcem otvoriť reštauráciu ?
2. Ako si zvoliť tématické zameranie reštaurácie ?
3. Akú oblasť reštauračných služieb chcem ponúkať ?

4. V akej kvalite chcem ponúkať tieto reštauračné služby ?
5. Akú úlohu budem zastávať vo svojej reštauračnej prevádzke ?

Keď sa vám podarí spísať odpovede na tieto otázky, je dosť možné že budete schopný položiť vcelku seriózne základy, ktorých sa budete môcť držať celím procesom zariadenia a otvorenia vašej vysnenej reštaurácie. Možno sa vám táto oblasť javí ako najjednoduchšia ale verte mi je to asi to najdôležitejšie v čom musíte mať pred pustením sa do tohto biznisu jasno.
Takže poďme spoločne pokúsiť sa položiť základy vašej reštaurácie - oddnes vám každý deň prinesiem jeden článok, v ktorom sa budem snažiť priblížiť vás ku odpovediam na každú z horeuvedených otázok. Posledným krokom bude vypracovanie ideológie reštaurácie, tá vám umožní  posunúť sa tým správnym smerom.

Ako vypracovať ideológiu reštaurácie ?

Ďalšie užitočné informácie môžete nájsť na našich stránkach - www.gastrodizajn.sk a www.gastrodirect.sk


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára