V dnešnom blogu sa zameriame na skladovanie potravín v kuchynskej
časti vašich prevádzok. V dobre vybavenej kuchyni by nemali chýbať
zariadenia ako chladiace stoly, chladiace skrine, samozrejme v závislosti od
veľkosti samotnej produkcie prevádzky.
Jedno z doporučení od nás je umiestniť do kuchyne
chladiacu skriňu s presklenými dverami.
Pýtate sa prečo?
Nuž preto, lebo chladnička s presklenými
dverami výrazne ušetrí čas, pri ktorom je nutné mať otvorené dvere z dôvodu
zorientovania sa v samotnom obsahu chladničky.
Kuchár alebo pomocná sila už pri príchode ku chladničke
vizuálne pripraví svoj rozum na ďalší krok. Tým sa ovplyvní únik teploty do okolia, čo zníži spotrebu
energie potrebnú na opätovné zachladenie úložného priestoru a zároveň sa
tým výrazne predlžuje životnosť potravín. Čo je tiež dôležité v chladničkách
s presklenými dverami je, že v nich býva lepší poriadok ako v chladničkách
s plnými dverami, lebo čo oko nevidí, dušu nebolí.
Chcete sa dozvedieť viac o obehových chladničkách, ktoré môžete
využiť vo Vašich prevádzkach ???
Neváhajte
a napíšte nám o čo máte záujem a my Vám bezplatne poradíme s Vašim
výberom. Kontaktný formulár nájdete tu... http://gastrodirect.sk/contacts
Ďalšie užitočné informácie môžete nájsť na našich stránkach - www.gastrodizajn.sk a www.gastrodirect.sk
Ďalšie užitočné informácie môžete nájsť na našich stránkach - www.gastrodizajn.sk a www.gastrodirect.sk
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára