Stránky

utorok 17. apríla 2012

Ušetrite a umiestnite do priestorov kuchyne presklennú chlaničku !!!


V dnešnom blogu sa zameriame na skladovanie potravín v kuchynskej časti vašich prevádzok. V dobre vybavenej kuchyni by nemali chýbať zariadenia ako chladiace stoly, chladiace skrine, samozrejme v závislosti od veľkosti samotnej produkcie prevádzky.

Jedno z doporučení od nás je umiestniť do kuchyne chladiacu skriňu s presklenými dverami.
Pýtate sa prečo?
Nuž preto, lebo chladnička s presklenými dverami výrazne ušetrí čas, pri ktorom je nutné mať otvorené dvere z dôvodu zorientovania sa v samotnom obsahu chladničky.
Kuchár alebo pomocná sila už pri príchode ku chladničke vizuálne pripraví svoj rozum na ďalší krok. Tým sa ovplyvní  únik teploty do okolia, čo zníži spotrebu energie potrebnú na opätovné zachladenie úložného priestoru a zároveň sa tým výrazne predlžuje životnosť potravín. Čo je tiež dôležité v chladničkách s presklenými dverami je, že v nich býva lepší poriadok ako v chladničkách s plnými dverami, lebo čo oko nevidí, dušu nebolí.

Chcete sa dozvedieť  viac o obehových chladničkách, ktoré môžete využiť  vo Vašich prevádzkach ???
Neváhajte a napíšte nám o čo máte záujem a my Vám bezplatne poradíme s Vašim výberom. Kontaktný formulár nájdete tu... http://gastrodirect.sk/contacts

Ďalšie užitočné informácie môžete nájsť na našich stránkach - www.gastrodizajn.sk a www.gastrodirect.sk
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára