Akceptovateľnú cenu nie je správne dosiahnuť len za pomoci osekávania
konštrukčných nákladov. Dôležitejším faktorom
je, aby firma ktorá navrhuje projekt našla cit pre koncept reštaurácie. Náš tím
chápe potrebu vytvorenia umeleckého dojmu vo vašej reštaurácii. Cenovo prijateľný
reštauračný dizajn musí vždy zahŕňať
päť zmyslových vnemov (zrak, chuť, dotyk,
sluch a vôňa) pre ucelený zážitok
hostí. Týchto päť zmyslov je nevyhnutných pre vytvorenie pravého gurmánskeho
zážitku hosťa. Každý jeden aspekt je rovnako dôležitý ako ten druhý. Ľudia sa
dnes do reštaurácie nechodia len stravovať ale aj pozrieť, vypočuť, zabaviť, najesť, napiť a uvoľniť.
Tento zmyslový prejav a štýl môže byť dosiahnutý aj v malých reštauráciách,
baroch a kaviarničkách nielen v hoteloch a top reštauráciách.
Zle koncipovaný a urýchlený dizajn reštaurácie môže byť
nočnou morou pre prevádzku. Ak dispozičný návrh kuchyne nie je dobre premyslená,
môže ľahko vytvárať zbytočné náklady na pracovnú silu a negatívne ovplyvniť
produktivitu práce. Nesprávne navrhnuté zariadenia môžu byť veľmi nákladné a odrazí
sa to na spotrebe energií čo sa odrazí
vo zvýšených prevádzkových nákladoch. Robiť dodatočné úpravy pri odstraňovaní
týchto nedostatkov si vyžiada nemalé finančné náklady. Vytvoriť dobrý a odborný
dizajn je základom pre cenovo dostupné zariadenie reštaurácie.
Použiť jednu osobu alebo firmu pre úplný návrh reštaurácie
nie je vždy dobrý nápad. Všeobecne povedané existuje niekoľko typov návrhárov,
ktorý môžu byť zapojený a prizvaný do návrhu reštaurácie – architekt,
konzultant pre stravovanie /zvyčajne profesionálny šéfkuchár/, dizajnér, grafik
a odborník v oblasti technológií. Mnohokrát si cenovo dostupný dizajn
vyžaduje podporu ďalších odborníkov z oblastí – audio/vizuálnej,
osvetlenia, alebo vzduchotechniky aby sme vymenovali aspoň niektorých. Väčšina
týchto odborníkov bude spadať pod záštitu hlavného architekta. Kľúčovým prvkom
pre cenovo dostupný dizajn reštaurácie ale stále ostáva schopnosť jasne
pochopiť a interpretovať vízie majiteľa / prevádzkovateľa. Tým sme chceli
povedať že každý môže dosiahnuť prijateľnú
cenu dizajnu reštaurácie, ale bez pochopenia konceptu a vízie sa nepodarí
vdýchnuť reštaurácii prirovnanie,, Skvelá“.
Už v nasledujúcom článku vám priblížime niektoré kľúčové
body pre vytvorenie cenovo dostupného dizajnu...
Ďalšie užitočné informácie môžete nájsť na našich stránkach - www.gastrodizajn.sk a www.gastrodirect.sk
Ďalšie užitočné informácie môžete nájsť na našich stránkach - www.gastrodizajn.sk a www.gastrodirect.sk
článku vám priblížime
OdpovedaťOdstrániťhttps://muidepvip.com/gioi-thieu-tham-my-vien-vip