Konvektomaty sú
jednoznačne najrozšírenejším a najznámejším multifunkčným zariadením. Je
to dané tím, že svojimi rozmermi
umožňuje bezkonkurenčne najväčší výkon tepelného spracovania za časovú
jednotku pri najmenšej zastavanej ploche. Pokrmy je možné tepeľne spracovať varením v pare, dusením,
pečením, smažením, grilovaním. Ďalej je možné konvektomat použiť pre rýchle rozmrazovanie, regeneráciu potravín,
kysiareň, zavarovanie, sušenie ovocia a iné technologické postupy. Všetky
tieto režimy môžu byť programovateľné
a proces potom prebieha nezávisle na obsluhe.
Dnes sa štandardne pre riadenie procesov v konvektomate používa vpichová teplotná sonda 3 až 6 bodová. Existuje celá rada výrobcov, ktorý vyrábajú veľmi kvalitné konvektomaty. Pre orientáciu potencionálnych zákazníkov je potrebné konštatovať , že aj renomovaný výrobci / Elektrolux Profesionál, Zanussi Profesionál, Rational, Unox, a pod.../ vyrábajú konvektomaty veľmi rozdielnych technických parametrov a výkonov. Zaujímavú ponuku konvektomatov sme našli napr.na stránkach spoločnosti GastroCorp – www.gastrodirect.sk . Základným rozdielom je spôsob výroby pary, ktorá potom pôsobý v komore konvektomatu . Konvektomaty vyrábajú buď nástrekové /čo je vlastne nástrek na horúce teleso a odparenie do priestoru/. Takto vyrobená para môže mať max.teplotu 99 °C a jej ďalšie parametre nezaistia takový prenos tepla do pokrmu ako para vyrobená vo výrobníku pary /bojleru/, ktorá môže mať teplotu až 130°C. Rovnako spôsob riadenia konvektomatu v prevádzke ,,para“ je úplne rozdielny. Ďalším dôležitým faktorom je tvar a veľkosť / kapacita komory. Výhodné sú konvektomaty s pozdĺžnym zásuvom, nakoľko je možné použiť aj menšie gastronádoby. Prednosťou konvektomatu je racionálna príprava jedál, zachovanie vitamínov, minerálov a udržanie chuťových vlastností. Ekonomicky sa jedná o veľmi úsporný spôsob tepelnej úpravy s výrazným znížením úbytkov hmotnosti /min.o 15% / najme u mäsa, úspora vody, energie a tukov pri tepelnom spracovaní.
Dnes sa štandardne pre riadenie procesov v konvektomate používa vpichová teplotná sonda 3 až 6 bodová. Existuje celá rada výrobcov, ktorý vyrábajú veľmi kvalitné konvektomaty. Pre orientáciu potencionálnych zákazníkov je potrebné konštatovať , že aj renomovaný výrobci / Elektrolux Profesionál, Zanussi Profesionál, Rational, Unox, a pod.../ vyrábajú konvektomaty veľmi rozdielnych technických parametrov a výkonov. Zaujímavú ponuku konvektomatov sme našli napr.na stránkach spoločnosti GastroCorp – www.gastrodirect.sk . Základným rozdielom je spôsob výroby pary, ktorá potom pôsobý v komore konvektomatu . Konvektomaty vyrábajú buď nástrekové /čo je vlastne nástrek na horúce teleso a odparenie do priestoru/. Takto vyrobená para môže mať max.teplotu 99 °C a jej ďalšie parametre nezaistia takový prenos tepla do pokrmu ako para vyrobená vo výrobníku pary /bojleru/, ktorá môže mať teplotu až 130°C. Rovnako spôsob riadenia konvektomatu v prevádzke ,,para“ je úplne rozdielny. Ďalším dôležitým faktorom je tvar a veľkosť / kapacita komory. Výhodné sú konvektomaty s pozdĺžnym zásuvom, nakoľko je možné použiť aj menšie gastronádoby. Prednosťou konvektomatu je racionálna príprava jedál, zachovanie vitamínov, minerálov a udržanie chuťových vlastností. Ekonomicky sa jedná o veľmi úsporný spôsob tepelnej úpravy s výrazným znížením úbytkov hmotnosti /min.o 15% / najme u mäsa, úspora vody, energie a tukov pri tepelnom spracovaní.
Ayuk Buruan Daftar Diri Anda di http://www.armaniqq.com
OdpovedaťOdstrániťKami #AgenPokerOnline Juga Menyediakan Berbagai Macam game Dalam 1 ID:
- Live Poker
- #POKER
- Capsa
- Domino
- Ceme
- Ceme Keliling
Banyak Juga Jackpot Yang Akan Menanti Anda
kami Juga Akan Memberikan Bonus Seperti :
- Bonus Turnover 0,5%
- Bonus Refferal 20% Seumur Hidup
Tento komentár bol odstránený autorom.
OdpovedaťOdstrániťcool method, technology is heading to another level tho!
OdpovedaťOdstrániťtìm mua nhung mau gach bong dep để trang trí cho không gian nội thất của bạn thêm bắt mắt
Nice information about combi steamer. Thanks for sharing with us.
OdpovedaťOdstrániťNice inforrmation
OdpovedaťOdstrániťThẩm mỹ VIP
chuťových vlastností.
OdpovedaťOdstrániťphương pháp tạo má lúm đồng tiền