reštaurácia v zisku |
ZISK. Zisk by mal byť tým prvoradým motívom, alebo aspoň motívom, na ktorý by ste mali myslieť pri každom budúcom rozhodovaní sa. Nech sa to už týka výberu dizajnéra alebo firmy na dodávku technológií či budúcich zamestnancov, všetky tieto rozhodnutia musia byť urobené za účelom budúceho profitu. Poviete si, že som vám nepovedal nič, čo by ste nevedeli, ale práve na tento fakt sa veľmi často zabúda. Preto na začiatok odporúčam konzultácie s odborníkmi, ktorí by mali byť schopní pomôcť vám pri spracovaní základných nákladových kalkuláciách. Tieto kalkulácie by vám mali pomôcť pri rozhodovaní sa o potrebnej výške investície do vašej prevádzky a čo je podstatnejšie jej návratnosti.
Ďalšie užitočné informácie môžete nájsť na našich stránkach - www.gastrodizajn.sk a www.gastrodirect.sk
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára